Profil

Velkommen til en medieverden udover det sædvanlige...

Det havde været undervejs længe, men op igennem 1990'erne tog det rigtig fart. Nye reklamefinansierede TV-kanaler, som sendte masser af dansk producerede TV-programmer og ikke mindst åbnede dørene for et nyt og grænseløst reklame- og TV-marked. Mulighederne var (og er) ernorme, og dette blev fundamentet, som vi byggede virksomheden på. 

De forløbende år har ikke kun betydet en rivende udvikling indenfor TV-reklamer og TV-programproduktion. Men også mange virksomheder og offentlige institutioner, har fået øjnene op for de enorme muligheder for profilering, der ligger i de levende elektroniske medier. CVP FILM&TV har i årenes løb produceret virksomhedsportrætter, produktpræsentationer og instruktionsfilm for en lang række glade kunder.

Vi har gennem alle år været på forkant med den enorme teknologiske udvikling, som der hele tiden er i vores branche. Vi spilder ikke tiden og bruger hele tiden den store erfaring, som vi har indhentet siden starten tilbage i 1994. Det skal gerne komme vores kunder tilgode i den sidste ende. Vores målsætninger er, at vi hele tiden er fremme i skoene når det gælder det kreative og det tekniske. Og når det gælder prisen, så gør det jo heller ikke noget, at vi er hjemmehørende i Jylland.